top of page
Logo Lexyam negro y azul con una balanza de la justicia
FR
Bufet franco-espanyol
Cinq personnes autour d'une table de réunion. Trois hommes et deux femmes. Deux hommes se donne une poignée de main et une femme sourit.

Som un grup de professionals del dret ubicat a Espanya i a França, inici del qual es remunta a l’any 1999. El nostre despatx està composat per advocats i professionals espanyols i francesos, coneixedors de les branques del dret d’ambdós països i amb una àmplia experiència en el tracte amb els clients, les seves necessitats i actuacions davant les administracions públiques i tribunals de justícia.

 

Tots els nostres professionals estan en continua formació i adaptació a la constant evolució dels temps i les normatives aplicables en els dos territoris.

 

La nostra experiència, desenvolupament i actualització constant, ens ha permès ubicar-nos a Espanya i França, especialitzant-nos en el dret i la legislació d’ambdós països i en el funcionament de les administracions públiques i judicials dels dos, comptant amb professionals dels dos territoris.

 

Tot això, ens permet ajudar i assessorar a empreses, professionals i particulars espanyols i francesos en els seus assumptes legals quotidians i de relació entre ells, ajudant i representant als clients d’ambdós països, aplicant la legislació oportuna en cada cas.

 

El nostre assessorament i intervencions, es dirigeixen per a espanyols que tinguin interessos o actuacions a fer tant a Espanya com a França, així com, per a francesos que tinguin interessos o actuacions a fer tant en França com a Espanya.

bottom of page