FR
ES
CAT

Bufet franco-espanyol

Som un grup de professionals del dret ubicat a Espanya i a França, inici del qual es remunta a l’any 1999. El nostre despatx està composat per advocats i professionals espanyols i francesos, coneixedors de les branques del dret d’ambdós països i amb una àmplia experiència en el tracte amb els clients, les seves necessitats i actuacions davant les administracions públiques i tribunals de justícia.

 

Tots els nostres professionals estan en continua formació i adaptació a la constant evolució dels temps i les normatives aplicables en els dos territoris.

 

La nostra experiència, desenvolupament i actualització constant, ens ha permès ubicar-nos a Espanya i França, especialitzant-nos en el dret i la legislació d’ambdós països i en el funcionament de les administracions públiques i judicials dels dos, comptant amb professionals dels dos territoris.

 

Tot això, ens permet ajudar i assessorar a empreses, professionals i particulars espanyols i francesos en els seus assumptes legals quotidians i de relació entre ells, ajudant i representant als clients d’ambdós països, aplicant la legislació oportuna en cada cas.

 

El nostre assessorament i intervencions, es dirigeixen per a espanyols que tinguin interessos o actuacions a fer tant a Espanya com a França, així com, per a francesos que tinguin interessos o actuacions a fer tant en França com a Espanya.

LEXYAM ESPAÑA
C/ Enric Granados, 63, 3º-1ª 08008 Barcelona
info@lexyam.com
LEXYAM FRANCE
14, Avenue de l'Opéra
75001 Paris
 
contact@lexyam.com
Lexyam.com Copyright ©